Contact

Hebt u vragen of opmerkingen, neem dan d.m.v. dit formulier contact met ons op. Vanzelfsprekend kunt u ons tijdens kantooruren ook telefonisch bereiken.

Gaat uw vraag over een Paardenverzekering?
Klikt u dan aub hier voor het juiste contactformulier op onze website Uwpaardverzekeren.nl

Wij streven er naar om uw verzoek altijd dezelfde dag nog te behandelen. Berichten die wij buiten kantoortijd, in het weekend of op feestdagen ontvangen worden altijd de eerstvolgende werkdag direct door ons behandeld.

Berichten die verstuurd worden over het internet kunnen onveilig zijn.

Door gebruik te maken van dit formulier stemt u er mee in dat Equine Risk niet verantwoordelijk is voor het risico dat de gegevens in dit formulier gelezen of onderschept worden door onbedoelde derde partijen. Meer informatie hierover vindt u in ons privacy statement.
Om discretie te waarborgen kunt u in uw bericht beter niet refereren aan persoonlijke informatie zoals rekeningsaldo en BSN-nummers.

Equine Risk zal de door u verstrekte informatie enkel gebruiken om contact met u op te nemen met betrekking tot uw vraag of opmerking in dit formulier. Wij zullen u benaderen conform de door u opgegeven wijze.

Verzoeken tot wijziging of opzegging via dit formulier zijn niet bindend tenzij Equine Risk de ontvangst van uw email heeft bevestigd.

Contact met ons opnemen?

Ik ben op de hoogte van de privacyverklaring. *