Fysiotherapeuten

Aansprakelijkheid voor Fysiotherapeuten van Paarden

Als fysiotherapeut behandelt u paarden van anderen. Helaas gaat het een keer fout door uw schuld of door uw nalatigheid.
Uw opdrachtgever stelt dat het uw schuld is en stelt u daarom aansprakelijk.
In zo’n geval is het goed als u correct verzekerd bent!
Het uitoefenen van uw beroep brengt risico’s met zich mee. U werkt tenslotte aan en met paarden van uw opdrachtgevers.
U kunt gewoonweg niet zonder een goede aansprakelijkheidsverzekering!

Wij bieden u een Aansprakelijkheidsverzekering aan, welke uw beroepsuitoefening als fysiotherapeut van paarden correct afdekt. Deze verzekering dekt de zaakschade en letselschade welke u in de uitoefening van uw beroep kunt toebrengen aan anderen en natuurlijk aan het paard wat u behandelt. Daarom wordt opzicht meeverzekerd.
De verzekering kan worden afgesloten door gediplomeerde fysiotherapeuten van paarden.

Wat is opzicht ?
Bij opzicht gaat het om zaken en dieren die aan de zorg van een ander zijn toevertrouwd, die hij/zij bewerkt of die hij/zij op een andere wijze onder zich heeft genomen en waarover hij/zij tot op zekere hoogte de feitelijke macht uitoefent. Een paard van een derde waarmee u bezig bent en waaraan door uw toedoen schade wordt veroorzaakt valt onder opzicht. U hebt op dat moment dat paard in bewerking.
Opzicht is standaard uitgesloten in een aansprakelijkheidsverzekering. Wij bieden u echter de mogelijkheid om het opzicht risico tot een reëel bedrag mee te verzekeren omdat u met dit beroep absoluut niet zonder deze opzicht dekking kunt! We kennen hiervoor diverse categorieën, welke we kunnen afstemmen op uw risico.

Neem contact met ons op voor deze offerte en stem uw opzicht risico met ons af!
Bel 013-4686300 of stuur ons een bericht.

Rechtsbijstand voor ZZP-ers

Ook als fysiotherapeut kunt u betrokken raken in een juridisch geschil. U bent ondernemer en u hebt constant te maken met klanten. Wat doet u als uw openstaande facturen niet worden betaald?………
En wat als u iets overkomt?……Bijvoorbeeld door een trap van een paard.
Op die momenten hebt u goede juridische hulp nodig. Het is dan fijn als u die hulp ook direct kunt inschakelen.

Ongevallenverzekering voor Hippische Beroepen

Werken met paarden brengt risico’s met zich mee. Risico’s die de meeste verzekeraars helemaal niet, of moeilijk en tegen hoge premies verzekeren.
Onze Hippische Ongevallen verzekering is speciaal door ons in een collectiviteit ontworpen voor u als hippische beroepsuitoefenaar. Vanzelfsprekend is een AOV nog een betere oplossing. Arbeidsongeschiktheid is een maatwerk traject. U leest er alles over op onze AOV pagina. Maar ook naast uw AOV is deze Ongevallenverzekering zeker het overwegen waard omdat uw ongevalsuitkering binnen een AOV beperkt wordt tot hooguit 2x uw jaarbelang van het na-eerste jaars risico. Deze verzekering biedt u een in dat geval dan een prima aanvulling.

Lees meer over deze Ongevallenverzekering voor uzelf

Uw instrumenten, uw voorraad en uw auto

Vanzelfsprekend kunnen we u een scherpe aanbieding doen voor uw (bestel)auto, eventuele voorraad en behandelinstrumenten. Niet alleen bij u thuis maar ook onderweg is het belangrijk dat alles keurig verzekerd is. Een goede Eigen Vervoersverzekering is eigenlijk noodzakelijk voor u als fysiotherapeut.
Neem contact met ons op. We berekenen het graag voor u.