Gedragstrainers/therapeuten

Aansprakelijkheid voor Gedragstrainers en Gedragstherapeuten van paarden

Als gedragstherapeut of gedragstrainer bent u constant in de weer met paarden van andere mensen om te bekijken waar probleemgedrag vandaan komt en u probeert een passende therapiemethode te vinden. Tijdens het trailerladen gaat het helaas toch mis. Uw opdrachtgever zegt dat u aansprakelijk bent. Wat nu?
Het uitoefenen van uw beroep brengt risico’s met zich mee. U werkt tenslotte met paarden van derden..
Er kan wel eens iets fout gaan door uw schuld of door uw nalatigheid.
U kunt gewoonweg niet zonder een goede aansprakelijkheidsverzekering!

Wij bieden u een passende Aansprakelijkheidsverzekering aan voor uw hoedanigheid als gedragstrainer/therapeut van paarden. Deze verzekering dekt de zaakschade en letselschade welke u in de uitoefening van uw beroep kunt toebrengen aan anderen en hun paarden. In de verzekering is opzicht daarom meeverzekerd.
De verzekering kan worden afgesloten door gediplomeerde gedragstrainers en gedragstherapeuten van paarden van de volgende opleidingen;

Tinley
E-quine.com – Paard & Gedrag  (Vanaf niveau 2 bij aanmelding voor niveau 3)

Wat is opzicht ?

Bij opzicht gaat het om zaken en dieren die aan de zorg van een ander zijn toevertrouwd, die hij/zij bewerkt of die hij/zij op een andere wijze onder zich heeft genomen en waarover hij/zij tot op zekere hoogte de feitelijke macht uitoefent. Een paard van uw klant waarmee u bezig bent en waaraan door uw toedoen schade wordt veroorzaakt valt onder opzicht. U hebt op dat moment dat paard in bewerking.
Opzicht is standaard uitgesloten in een aansprakelijkheidsverzekering. Wij bieden u echter de mogelijkheid om het opzicht risico tot een reëel bedrag mee te verzekeren omdat u met dit beroep absoluut niet zonder deze opzicht dekking kunt! We kennen hiervoor diverse categorieën, welke we kunnen afstemmen op uw risico.

Neem contact met ons op voor deze offerte en stem uw opzicht risico met ons af!
Bel 013-4686300 of stuur ons een bericht.

Rechtsbijstand voor ZZP-ers

Ook u kunt betrokken raken in een juridisch geschil. U bent ondernemer en u hebt constant te maken met klanten. Wat doet u als uw openstaande facturen niet worden betaald?………
En wat als u iets overkomt?……Bijvoorbeeld door een paard.
Op die momenten hebt u goede juridische hulp nodig. Het is dan fijn als u die hulp ook direct kunt inschakelen.

Lees meer over Rechtsbijstand voor ZZP-ers

Ongevallenverzekering voor Hippische Beroepen

Werken met paarden brengt risico’s met zich mee. Risico’s die de meeste verzekeraars helemaal niet, of moeilijk en tegen hoge premies verzekeren.
Onze Hippische Ongevallen verzekering is speciaal door ons in een collectiviteit ontworpen voor u als hippische beroepsuitoefenaar. Vanzelfsprekend is een AOV nog een betere oplossing. Arbeidsongeschiktheid is een maatwerk traject. U leest er alles over op onze AOV pagina. Maar ook naast uw AOV is deze Ongevallenverzekering zeker het overwegen waard omdat uw ongevalsuitkering binnen een AOV beperkt wordt tot hooguit 2x uw jaarbelang van het na-eerste jaars risico. Deze verzekering biedt u een in dat geval dan een prima aanvulling.

Lees meer over deze Ongevallenverzekering voor uzelf

Uw auto, trailer en hulpstukken

Vanzelfsprekend kunnen we u een scherpe aanbieding doen voor uw (bestel)auto, eventuele trailer en hulpstukken die u gebruikt. Niet alleen bij u thuis maar ook onderweg is het belangrijk dat alles keurig verzekerd is.
Neem contact met ons op. We berekenen het graag voor u.