Handelsstallen

Aansprakelijkheid voor Handelsstallen

Wanneer u paarden inkoopt en verkoopt wordt u naast uw hoedanigheid als beroepsuitoefenaar ook geconfronteerd met een risico aansprakelijkheid die het houden van paarden met zich meebrengt. Het is verstandig dat u mogelijke schade aan derden verzekert. Door uw toedoen of juist door uw nalaten zou een ander zaakschade of letselschade kunnen oplopen. Maar ook als iemand een van uw paarden wil berijden in verband met een mogelijke aanschaf en door toedoen van het paard letsel oploopt kunt u daarvoor aansprakelijk worden gesteld. Het maakt dan niet eens uit of het uw eigen paard is of dat u zo’n paard verkoopt voor iemand anders. U bent de bedrijfsmatige gebruiker en dus aansprakelijk!
Daarom  is het noodzakelijk dat u een goede verzekering hebt.

Wij bieden u een Aansprakelijkheidsverzekering aan, die gebaseerd is op uw beroepsuitoefening als paardenhandelaar en de schade dekt die u in de uitoefening van uw beroep kunt toebrengen aan anderen.
Wat wij van u nodig hebben om u een scherpe premie te kunnen offreren is uw handelsomzet en het gemiddeld aantal paarden wat u van uzelf en van derden op uw bedrijf hebt gestald voor handelsdoeleinden. Bel ons op 013 – 46 86 300.

Bent u daarnaast nog in meerdere hippische beroepen actief?
Kies dan voor de Op Maat Offerte via de Button op deze pagina.

Ongevallenverzekering voor Hippische Beroepen

Rijden op paarden en werken met paarden brengt risico’s met zich mee. Risico’s die de meeste verzekeraars helemaal niet, of moeilijk en tegen hoge premies verzekeren.
Onze Hippische Ongevallen verzekering is speciaal door ons in een collectiviteit ontworpen voor u als hippische beroepsuitoefenaar.