Hoefsmeden

Aansprakelijkheid voor Hoefsmeden

Als hoefsmid bent u dikwijls onderweg, bezig op andere locaties en druk bezig met paarden van derden. Dit brengt natuurlijk risico met zich mee. Er kan wel eens iets fout gaan door uw schuld of door uw nalatigheid.
U kunt dus niet zonder een goede aansprakelijkheidsverzekering!

Wij bieden u een Aansprakelijkheidsverzekering aan, welke speciaal voor Hoefsmeden is ontwikkeld. Deze verzekering dekt de zaakschade en letselschade welke u in de uitoefening van uw beroep kunt toebrengen aan anderen. Ook opzicht is in de dekking meeverzekerd.
De verzekering is bedoeld voor gediplomeerde Hoefsmeden.
Het maakt niet uit of u wel of geen lid bent van NVvH. Enkel uw diploma telt.

Wat is opzicht ?
Bij opzicht gaat het om zaken die aan de zorg van een ander zijn toevertrouwd of die hij/zij op een andere wijze onder zich heeft genomen en waarover hij/zij tot op zekere hoogte de feitelijke macht uitoefent. Een paard van een derde wat u behandelt en waaraan door uw toedoen schade wordt veroorzaakt valt onder opzicht. U hebt op dat moment dat paard in bewerking.
Opzicht is standaard uitgesloten op een aansprakelijkheidsverzekering, maar in deze verzekering is het wel tot een vooraf afgesproken bedrag meeverzekerd omdat u niet zonder deze opzicht dekking kunt!

Download Offerte/Aanvraagformulier Aansprakelijkheid voor Hoefsmeden

 

Rechtsbijstand voor ZZP-ers

Als zzp’er kunt u betrokken raken in een juridisch geschil. U bent niet alleen ondernemer maar ook klant bij aan u leverende bedrijven. en wat als u iets overkomt door toedoen van iemand anders?……….
Op die momenten hebt u direct juridische hulp nodig.

Lees meer over Rechtsbijstand voor ZZP-ers

 

Ongevallenverzekering voor Hippische Beroepen

Rijden op paarden en werken met paarden brengt risico’s met zich mee. Risico’s die de meeste verzekeraars helemaal niet, of moeilijk en tegen hoge premies verzekeren.
Onze Hippische Ongevallen verzekering is speciaal door ons in een collectiviteit ontworpen voor u als hippische beroepsuitoefenaar.