Hoefsmeden

Aansprakelijkheid voor Hoefsmeden

Als hoefsmid bent u dikwijls onderweg, bezig op andere locaties en druk bezig met paarden van derden. Dit brengt natuurlijk risico met zich mee. Er kan wel eens iets fout gaan door uw schuld of door uw nalatigheid.
U kunt dus niet zonder een goede aansprakelijkheidsverzekering!

Wij bieden u een Aansprakelijkheidsverzekering aan, welke speciaal voor hoefsmeden is ontwikkeld. Deze verzekering dekt de zaakschade en letselschade welke u in de uitoefening van uw beroep kunt toebrengen aan anderen. Ook opzicht is in de dekking meeverzekerd.
De verzekering kan worden gesloten door gediplomeerde hoefsmeden.
Het maakt niet uit of u wel of geen lid bent van NVvH. Enkel uw diploma telt.

Wat is opzicht ?
Bij opzicht gaat het om zaken en dieren die aan de zorg van een ander zijn toevertrouwd, die hij/zij bewerkt of die hij/zij op een andere wijze onder zich heeft genomen en waarover hij/zij tot op zekere hoogte de feitelijke macht uitoefent. Een paard van een derde wat u bekapt of beslaat en waaraan door uw toedoen schade wordt veroorzaakt valt onder opzicht. U hebt op dat moment dat paard in bewerking.
Opzicht is standaard uitgesloten in een aansprakelijkheidsverzekering. Wij bieden u echter de mogelijkheid om het opzicht risico tot een reëel bedrag mee te verzekeren omdat u met dit beroep vanzelfsprekend niet zonder deze opzicht dekking kunt! We kennen hiervoor diverse categorieën, welke we kunnen afstemmen op uw risico.

Neem contact met ons op voor deze offerte en stem uw opzicht risico met ons af!
Bel 013-4686300 of stuur ons een bericht.

Rechtsbijstand voor Hoefsmeden

Ook als hoefsmid kunt u betrokken raken in een juridisch geschil. U bent niet alleen ondernemer maar ook klant bij aan u leverende bedrijven…..En wat als u iets overkomt?……Bijvoorbeeld door een paard.
Op die momenten hebt u goede juridische hulp nodig. Het is dan fijn als u die hulp ook direct kunt inschakelen.

Lees meer over Rechtsbijstand voor ZZP-ers

Ongevallenverzekering voor Hippische Beroepen

Werken met paarden brengt risico’s met zich mee. Risico’s die de meeste verzekeraars helemaal niet, of moeilijk en tegen hoge premies verzekeren.
Onze Hippische Ongevallen verzekering is speciaal door ons in een collectiviteit ontworpen voor u als hippische beroepsuitoefenaar. Vanzelfsprekend is een AOV nog een betere oplossing. Arbeidsongeschiktheid is een maatwerk traject. U leest er alles over op onze AOV pagina. Maar ook naast uw AOV is deze Ongevallenverzekering zeker het overwegen waard omdat uw ongevalsuitkering binnen een AOV beperkt wordt tot hooguit 2x uw jaarbelang van het na-eerste jaars risico. Deze verzekering biedt u een in dat geval dan een prima aanvulling.

Lees meer over deze Ongevallenverzekering voor uzelf

Uw gereedschap en uw auto

Vanzelfsprekend kunnen we u een scherpe aanbieding doen voor uw bestelauto, aanhanger en al uw gereedschappen. Niet alleen bij u thuis maar ook onderweg is het belangrijk dat alles keurig verzekerd is. Een goede Eigen Vervoersverzekering is eigenlijk noodzakelijk voor u als hoefsmid.
Neem contact met ons op. We berekenen het graag voor u.