Hoefverzorgers

Aansprakelijkheid voor Hoefverzorgers van paarden

Als Hoefverzorger bent u altijd in de weer met paarden van andere mensen. Er kan een keer iets fout gaan. Uw opdrachtgever stelt u aansprakelijk. In zo’n geval is het noodzakelijk dat u een goede verzekering hebt.
Het uitoefenen van uw beroep brengt risico’s met zich mee. U werkt tenslotte met paarden.
Er kan wel eens iets fout gaan door uw schuld of door uw nalatigheid.
U kunt gewoonweg niet zonder een goede aansprakelijkheidsverzekering!

Wij bieden u een Aansprakelijkheidsverzekering aan, welke speciaal voor Hoefverzorgers van paarden is ontwikkeld. Deze verzekering dekt de zaakschade en letselschade welke u in de uitoefening van uw beroep kunt toebrengen aan anderen. Ook opzicht is in de dekking meeverzekerd.
De verzekering is bedoeld voor gediplomeerde Hoefverzorgers van paarden.
Let op !
Het beslaan van paarden is niet verzekerd. In dat geval dient u te kiezen voor de verzekering voor hoefsmeden en dient u ook gediplomeerd hoefsmid te zijn.

Wat is opzicht ?
Bij opzicht gaat het om zaken die aan de zorg van een ander zijn toevertrouwd of die hij/zij op een andere wijze onder zich heeft genomen en waarover hij/zij tot op zekere hoogte de feitelijke macht uitoefent. Een paard van een derde wat u behandelt en waaraan door uw toedoen schade wordt veroorzaakt valt onder opzicht. U hebt op dat moment dat paard in bewerking.
Opzicht is standaard uitgesloten op een aansprakelijkheidsverzekering, maar in deze verzekering is het wel tot een vooraf afgesproken bedrag meeverzekerd omdat u niet zonder deze opzicht dekking kunt!

Download Offerte/Aanvraagformulier voor Hoefverzorgers van paarden

Rechtsbijstand voor ZZP-ers

Als zzp’er kunt u betrokken raken in een juridisch geschil. U bent niet alleen ondernemer maar ook klant bij aan u leverende bedrijven. en wat als u iets overkomt door toedoen van iemand anders?……….
Op die momenten hebt u direct juridische hulp nodig.

Lees meer over Rechtsbijstand voor ZZP-ers

Ongevallenverzekering voor Hippische Beroepen

Rijden op paarden en werken met paarden brengt risico’s met zich mee. Risico’s die de meeste verzekeraars helemaal niet, of moeilijk en tegen hoge premies verzekeren.
Onze Hippische Ongevallen verzekering is speciaal door ons in een collectiviteit ontworpen voor u als hippische beroepsuitoefenaar.