Osteopaten

Aansprakelijkheid voor Paarden osteopaten

Als paarden osteopaat behandelt u paarden van anderen. Het kan ook een keer fout gaan ondanks al uw goede zorgen. Uw opdrachtgever stelt u aansprakelijk. En nu?
Het uitoefenen van uw beroep brengt risico’s met zich mee. U werkt tenslotte met en aan paarden van derden.
U kunt gewoonweg niet zonder een goede aansprakelijkheidsverzekering!

Wij bieden u een Aansprakelijkheidsverzekering aan, die uw beroepsuitoefening als paarden osteopaat correct afdekt. Deze verzekering dekt de zaakschade en letselschade welke u in de uitoefening van uw beroep kunt toebrengen aan anderen en vanzelfsprekend aan de paarden die u behandelt. In de verzekering wordt opzicht daarom meeverzekerd tot € 5.000,00.
Werkt u met een behandelovereenkomst van paardencontracten.nl, dan is de maximaal mogelijke  opzicht dekking €10.000,00.
De verzekering kan worden aangevraagd door gediplomeerde paarden osteopaten van de onderstaande opleidingen

Hippo Sofia
Icreo
Vluggen Instituut

Wat is opzicht ?
Bij opzicht gaat het om zaken en dieren die aan de zorg van een ander zijn toevertrouwd, die hij/zij bewerkt of die hij/zij op een andere wijze onder zich heeft genomen en waarover hij/zij tot op zekere hoogte de feitelijke macht uitoefent. Een paard van uw klant waarmee u bezig bent en waaraan door uw toedoen schade wordt veroorzaakt valt onder opzicht. U hebt op dat moment dat paard in bewerking.
Opzicht is standaard uitgesloten in een aansprakelijkheidsverzekering. Wij bieden u echter de mogelijkheid om het opzicht risico tot een reëel bedrag mee te verzekeren omdat u met dit beroep absoluut niet zonder deze opzicht dekking kunt! We kennen hiervoor diverse categorieën, welke we kunnen afstemmen op uw risico.

Neem contact met ons op voor deze offerte en stem uw opzicht risico met ons af!
Bel 013-4686300 of stuur ons een bericht.

Rechtsbijstand voor ZZP-ers

Ook als paarden osteopaat kunt u betrokken raken in een juridisch geschil. U bent ondernemer en u hebt constant te maken met klanten. Wat doet u als uw openstaande facturen niet worden betaald?………
En wat als u iets overkomt?……Bijvoorbeeld door een paard.
Op die momenten hebt u goede juridische hulp nodig. Het is dan fijn als u die hulp ook direct kunt inschakelen.

Ongevallenverzekering voor Hippische Beroepen

Werken met paarden brengt risico’s met zich mee. Risico’s die de meeste verzekeraars helemaal niet, of moeilijk en tegen hoge premies verzekeren.
Onze Hippische Ongevallen verzekering is speciaal door ons in een collectiviteit ontworpen voor u als hippische beroepsuitoefenaar. Vanzelfsprekend is een AOV nog een betere oplossing. Arbeidsongeschiktheid is een maatwerk traject. U leest er alles over op onze AOV pagina. Maar ook naast uw AOV is deze Ongevallenverzekering zeker het overwegen waard omdat uw ongevalsuitkering binnen een AOV beperkt wordt tot hooguit 2x uw jaarbelang van het na-eerste jaars risico. Deze verzekering biedt u een in dat geval dan een prima aanvulling.

Uw instrumenten, uw voorraad en uw auto

Vanzelfsprekend kunnen we u een scherpe aanbieding doen voor uw (bestel)auto, eventuele voorraad en behandelinstrumenten. Niet alleen bij u thuis maar ook onderweg is het belangrijk dat alles keurig verzekerd is. Een goede Eigen Vervoersverzekering is eigenlijk noodzakelijk voor u als osteopaat.
Neem contact met ons op. We berekenen het graag voor u.