Inkomstenbescherming voor hippische ondernemers

Ondernemen is ook ervoor zorgen dat uw onderneming niet in gevaar komt als uzelf iets overkomt. Het voortbestaan van uw onderneming komt dan niet alleen in gevaar, maar ook uw persoonlijke financiële situatie loopt gevaar.
Met name ZZP-ers die niet de mogelijkheid hebben om zichzelf (gedeeltelijk) te laten vervangen door  medewerkers, zullen toch op zijn minst een vangnet moeten hebben.
Bij ziekte of  een ongeval wat u overkomt zal uw ziektekostendekking uw medische kosten vergoeden, maar er niemand die uw inkomen veilig stelt.
Uiteindelijk is er maar 1 mogelijkheid om dit als ondernemer goed te verzekeren……..Dat is met een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

In sommige situaties is de premie van een AOV voor een ondernemer geen haalbare optie. Dat zou betekenen dat er helemaal geen vangnet is.
Juist daarom bieden wij naast de AOV ook een speciale Ongevallenverzekering aan die gericht is op hippische beroepen en geen uitsluiting kent voor beroepsmatige sport.

Bij ons bent u
verzekerd van:

  • Hippisch specialisme
  • Onafhankelijk advies
  • Levering van maatwerk
  • Uw belang wat als eerste telt
  • Snelle reacties op uw vragen

Arbeidsongeschiktheid

Ieder jaar wordt een groot aantal mensen door ziekte of een ongeval arbeidsongeschikt. Ook u kunt te maken krijgen met arbeidsongeschiktheid.
In dat geval valt er weinig meer te ondernemen. Uw arbeidsongeschiktheid kan van tijdelijke aard zijn en wellicht kunt u dit risico een tijdje dragen,
maar wat gebeurt er als de ongeschiktheid van blijvende aard is?
De financiële gevolgen kunnen hoog oplopen.
Een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering beschermt uw financiële positie.

Bekijk informatie over AOV's

Invaliditeit als gevolg van een ongeval

Rijden op paarden brengt risico’s met zich mee. Risico’s die de meeste verzekeraars niet of nauwelijks afdekken. Wedstrijdrisico’s en zeker beroepsmatige wedstrijdsport worden namelijk door een aantal verzekeraars vermeden.  Maar ook als u werkt met paarden, zoals een hoefsmid, een therapeut, een instructeur, een manegehouder of pensionstalhouder, loopt u een significant ongevalsrisico. Deze speciale Hippische Ongevallen verzekering is ontworpen voor uzelf als ruiter, menner of hippische beroepsuitoefenaar. Het is een Ongevallen verzekering die alle risico’s die verband houden met het rijden van paarden en/of het werken met paarden volledig afdekt.
Dus ook beroepsmatige wedstrijdsport!

Bekijk informatie over de Ongevallenverzekering

Heb je
een vraag?

Een aantal vragen horen wij regelmatig opnieuw. Wellicht jouw vraag ook. Neem gerust een kijkje bij Vaakgestelde Vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust Contact met ons op.

Vaakgestelde vragenContact

Hebt u een vraag?

Een aantal vragen horen wij regelmatig opnieuw. Wellicht uw vraag ook. Neem gerust een kijkje bij Vaakgestelde Vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust Contact met ons op.

Vaakgestelde vragenContact