Melding van een ongeval

Heel vervelend…………Er heeft een ongeval plaatsgevonden bij u op het bedrijf of binnen uw beroepsuitoefening en iemand heeft mogelijk letsel opgelopen.
Het is goed dat u deze omstandigheid direct meldt bij ons zodat wij samen met u kunnen kijken of alle omstandigheden duidelijk zijn zodat daar in de toekomst geen discussie over kan ontstaan, mocht u een claim ontvangen van het slachtoffer zelf, diens letselschade advocaat of diens ziektekostenverzekeraar.

De termijn om een letselschade te kunnen claimen is 5 jaar. Zolang dient u dus uw registraties te behouden.
Wanneer u het onderstaande ongevallenregistratieformulier invult, ontvangt u daarom zelf van ons ook een exemplaar in uw email box wat u in uw administratie kunt bewaren.
Vanzelfsprekend administreren wij uw opgave in uw dossier en indien u een aansprakelijkheidsstelling ontvangt, kunt u deze direct naar ons doorsturen zodat wij met de behandeling van het schadedossier kunnen aanvangen samen met de verzekeraar. Dat zou kunnen leiden tot erkenning van aansprakelijkheid of tot afwijzing van aansprakelijkheid omdat uit uw opgave blijkt dat daar geen sprake van is. Vult u daarom het formulier aub zo compleet mogelijk in. Wij kunnen u dan maximaal ondersteunen in de afhandeling van de claim.

Ongevallen Registratie Formulier

Step 1 of 8