Onze werkwijze

Als hippische ondernemer of als hippische beroepbeoefenaar kunt u bij ons terecht voor alle bedrijfsmatige risico’s die behoren bij uw bedrijf of beroepsuitoefening.
Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van hippische ondernemingen.
Vanzelfsprekend kunnen we u ook van dienst zijn als paardenbezitter.
Ons aanbod in paardenverzekeringen kunt u vinden op www.uwpaardverzekeren.nl

Hoe beteugelen wij uw bedrijfsmatige risico’s?

Op basis van een gedegen bedrijfsinventarisatie zorgen wij voor een op maat samengestelde offerte, volledig passend bij uw hippische onderneming.

Nog niet verzekerd?
Samen met u inventariseren we uw complete bedrijf en bekijken we welke risico’s u als ondernemer eigenlijk moet afdekken en welke u mogelijk kunt afdekken.
Voorop staat dat u niet meer gaat verzekeren als wat nodig is.
Sommige risico’s kunnen met goed management namelijk ook vermeden worden.
Het is de bedoeling om tot maatwerk te komen wat past bij u en uw bedrijf.

Elders verzekerd?
Afhankelijk van de contractvervaldatum van uw lopende verzekeringen bekijken
we samen naar de beste mogelijkheid voor het moment van inventarisatie.
Ook hier geldt dat we bekijken wat nodig is om te verzekeren en welke zaken wellicht overbodig zijn. Verder bekijken we natuurlijk of uw huidige verzekering wel voldoende dekking biedt en of het ook beter of anders kan door het uitbrengen van een op maat gesneden offerte.

Wat gebeurt er na onze inventarisatie?
Om te beginnen is het belangrijk om te vermelden dat het inventariseren voor u geheel kosteloos is.
Na de inventarisatie gaan wij voor u aan de slag met de verzekeraars waarmee wij samenwerken. We gaan bekijken welke maatschappij de beste opties biedt tegen de beste condities en premies.

In een aantal gevallen kan het zijn dat wij samen met een inspecteur van de maatschappij opnieuw uw bedrijf bezoeken om zo tot een volledig passende en scherpe offerte te komen.
Ook deze bezoeken zijn voor u geheel gratis.

Daarna start het offerte traject. De offertes die wij ontvangen bespreken we met u en zo komen we samen tot de beste oplossing. Ook dit doen wij geheel gratis.
Pas vanaf het moment dat u besluit om de verzekeringen af te sluiten via Equine Risk ontvangen wij onze vergoedingen als onderdeel van uw premie omdat we dan uw verzekeringsadviseur worden en dus uw aanspreekpunt zijn bij vragen en natuurlijk bij schade.

Onze service
Na het afsluiten van uw verzekeringspakket is het niet zo dat u ons niet meer ziet.
Samen met u maken we een onderhoudsschema zodat we uw bedrijf en de daarbij behorende risico’s met regelmaat bespreken. Op die manier voorkomen we hiaten in de dekking en blijven uw verzekeringen up to date. Uw bedrijf staat niet stil en wij dus ook niet. Natuurlijk staan we u bij in geval van schade en kunt u ons altijd bereiken als er vragen zijn.

We houden contact met elkaar want dat werkt het beste!

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. 013 – 46 86 300

Homepage Logo Paard