Over ons

Equine Risk is uw specialist in hippische risico’s. U kunt bij ons altijd terecht als het om paardenverzekeringen en alle andere hippische verzekeringen gaat.

Wij zijn expliciet gespecialiseerd in de hippische sector en richten ons derhalve specifiek op verzekeringen die binnen deze specialistische sector gebruikelijk zijn.

Ons bedrijf heeft 2 websites met elk hun specifieke producten, enerzijds gericht op de particuliere paardenbezitter en anderzijds op de hippische ondernemer.

Paardenverzekeringen op Uwpaardverzekeren.nl

Hier vindt u alle informatie met betrekking tot Paardenverzekeringen en de daaraan gerelateerde meer particulier getinte hippische verzekeringen. Wij geven u een goed en eerlijk advies welk product het beste past bij u én uw paard.
Wij werken tenslotte voor ú en wij zijn uw aanspreekpunt als het gaat om uw paardenverzekering, uw paardentrailerverzekering, uw hippische vrachtauto verzekering of uw harnachementsverzekering of hippische ongevallenverzekering.

Uw verzekeringen nog niet via Equine Risk gesloten?
Neem dan gerust contact met ons op.
We staan u graag te woord en helpen u graag op weg bij vragen.

Hippische bedrijfsverzekeringen op Equinerisk.com

Daarnaast kennen wij een bedrijfsmatige afdeling, die zich volledig toelegt op het verzekeren van hippische ondernemers en hun bedrijf. Hiervoor hebben wij een speciale website actief waarop wij u de eerste informatie verstrekken. Omdat het hier vrijwel altijd om maatwerk gaat, gaan we hier anders te werk. We inventariseren samen met u uw bedrijf en vanuit deze inventarisatie volgt een passend advies met daarbij de juiste verzekeringsoplossing.

Wilt u meer weten over onze bedrijfsmatige verzekeringen?
Neem dan contact met ons op of neem eens een kijkje op deze website.

Specialist bij uitstek!

Zowel particulier als bedrijfsmatig is het voor ons belangrijk dat we u het juiste advies kunnen verstrekken en u kunnen helpen met het maken van goed doordachte keuzes op het gebied van verzekeren. Dat kan alleen wanneer er een fundamentele kennis aanwezig is van paarden en de hippische sector in het algemeen. Wij investeren blijvend in deze kennis waardoor we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Onze klantmedewerkers zijn volledig gediplomeerd en zijn in het bezit van een ruimschootse kennis en ervaring vanuit hun herkomst binnen de hippische sector.
Dit leidt tot een flinke dosis specialisme en dat geeft ons kantoor een unieke uitstraling als hippische tussenpersoon bij uitstek.

Onze dienstenwijzer

Vanzelfsprekend hebben we voor u samengevat wat u van ons mag verwachten en wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt al deze informatie terugvinden in onze dienstenwijzer.