Personenauto

Uw zakelijke of particuliere personenauto verzekeren wij voor u voordelig en op maat. Een WA dekking is vanuit de overheid verplicht. U bepaalt verder zelf hoe uitgebreid u uw auto wilt verzekeren. Vanzelfsprekend adviseren wij u hier ook in.

Wilt u dat wij uw autopremie berekenen?

Wij werken niet met vaste partijen voor autoverzekeringen. We bekijken per klant en per auto wat voor u het voordeligste is. Een WA dekking is tenslotte een WA dekking. Voor wat betreft de aanvullende dekkingen zoals Beperkt Casco of Casco kunnen er verschillen aanwezig zijn in eigen risico’s, het wel of niet mee kunnen verzekeren van een no-claim beschermer en de keuze van reparatiebedrijven bij schade.

Stuur ons een kopie van uw laatste polis zodat wij uw dekking en uw schadevrije jaren inzichtelijk hebben. Verder hebben wij uw postcode, geboortedatum en het kenteken en de meldcode van de auto nodig om voor u goed te kunnen vergelijken.

Mogelijkheden in dekking

WA (wettelijke aansprakelijkheid):
Dekt de financiële gevolgen van schade die u met dit motorvoertuig aan anderen toe kunt brengen.

WA en Beperkt Casco:
Naast het bovengenoemde aansprakelijkheidsrisico is ook verzekerd: Brand, ontploffing, zelfontbranding, kortsluiting, blikseminslag, diefstal, inbraak, joyriding of poging daartoe, ruitbreuk, stormschade, hagel, vallend gesteente, instorting, botsing met dieren, relletjes, schade tijdens transport van de auto per boot, trein, vliegtuig, exclusief schrammen, krassen of lakschade.

WA en Volledig Casco (All Risks):
Naast alle bovengenoemde risico’s bij WA en Beperkt Casco zijn bij Volledig Casco ook alle andere van buitenkomende onheilen gedekt, zoals botsen, omslaan, slippen, van de weg of te water geraken.

Aanvullende dekkingen

Verzekeraars hebben veel keuze in aanvullingen zoals Ongevallen Inzittenden en Schade Inzittenden. Wij adviseren altijd een Schadeverzekering Inzittenden verzekering omdat deze de werkelijke schade afdekt tot meestal € 1.000.000,00. Een Ongevallenverzekering komt alleen tot uitkering bij blijvend letsel en is beperkt in de verzekerde som. Rijdt er echter ook personeel in uw auto dan worden andere zaken belangrijk die we graag met u bespreken in samenhang met uw volledige bedrijfsmatige verzekeringspakket.

Dan zijn er nog zaken zoals Pechhulp verzekering en Rechtsbijstand.
Pechhulp is bij nieuwe auto’s meestal al meegenomen in de garantieperiode waardoor zo’n verzekering eigenlijk dubbelop is. Daarna kan bekeken worden of u het nuttig vindt.
Rechtsbijstand bijsluiten is afhankelijk of u dat nodig vindt en of u al niet in het bezit bent van een complete Rechtsbijstandverzekering waarin de auto gewoon is meeverzekerd. Ook hier loert dus de dubbelop dekking om de hoek.

Maakt uw auto onderdeel uit van een compleet verzekeringspakket bij ons, dan zorgen wij ervoor dat die dubbelop dekkingen in ieder geval niet voorkomen.