Bestelauto en Personenauto verzekeringen

Uw personenauto of bestelauto verzekeren wij voor u voordelig en op maat. Het maakt niet uit of deze zakelijk of particulier is aangeschaft. Voor alle auto’s geldt dat wij meerdere verzekeraars vergelijken om zo voor u tot de beste oplossing te komen. Een WA dekking is vanuit de overheid natuurlijk verplicht. U bepaalt verder zelf hoe uitgebreid u uw auto wilt verzekeren. Vanzelfsprekend adviseren wij u hier ook in.

Een auto betekent ook een verzekering

Maar dan is het wel fijn als u voor alles 1 aanspreekpunt hebt.

Ook met duurdere auto's kunt u bij ons terecht

Een autoverzekering is vanzelf een onmisbare verzekering omdat deze voor wat betreft het WA risico verplicht wordt gesteld door de overheid.
De rest bepaalt u zelf. Natuurlijk zijn er volop mogelijkheden om uw auto te verzekeren. Maar soms wordt het toch wat moeilijker wanneer het bijvoorbeeld gaat om hele dure auto’s of hele speciale auto’s. In de hippische sector komen we die auto’s ook tegen en ook daar hebben we oplossingen voor. We werken daarvoor samen met speciale verzekeraars die ook de duurdere klasse auto niet als een probleem ziet om te verzekeren.

Premie

De premie is maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren zoals;

 

 • Soort auto
 • De waarde van de auto
 • Gebruik zakelijk en/of particulier
 • Postcode gebied
 • Leeftijd bestuurder
 • Schadevrije jaren

Bij volledige Hippische pakketten kunnen we dikwijls gebruik maken van de pakketkorting die de premie aantrekkelijker maakt.

Deze risico’s worden verzekerd

 • WA (wettelijke aansprakelijkheid):
  Dekt de financiële gevolgen van schade die u met dit motorvoertuig aan anderen toe kunt brengen.
 • WA en Beperkt Casco:
  Naast het bovengenoemde aansprakelijkheidsrisico is ook verzekerd: Brand, ontploffing, zelfontbranding, kortsluiting, blikseminslag, diefstal, inbraak, joyriding of poging daartoe, ruitbreuk, stormschade, hagel, vallend gesteente, instorting, botsing met dieren, relletjes, schade tijdens transport van de auto per boot, trein, vliegtuig, exclusief schrammen, krassen of lakschade.
 • WA en Volledig Casco (All Risks):
  Naast alle bovengenoemde risico’s bij WA en Beperkt Casco zijn bij Volledig Casco ook alle andere van buitenkomende onheilen gedekt, zoals botsen, omslaan, slippen, van de weg of te water geraken.

Aanvullend kunt u nog een aantal zaken verzekeren zoals;

 • Schadeverzekering Inzittenden verzekering
  Deze dekt de werkelijke schade voor alle inzittenden tot € 1.000.000,00
 • Eigen Vervoersverzekering
  Deze verzekert uw goederen en gereedschappen die in uw auto aanwezig zijn.
  Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw zadels en wellicht duurdere apparatuur die u gebruikt bij het uitvoeren van een hippisch beroep.
 • Pechhulp verzekering
  Pechhulp is bij nieuwe auto’s meestal al meegenomen in de garantieperiode waardoor zo’n verzekering eigenlijk dubbelop is.
  Daarna kan bekeken worden of u het nuttig vindt.
 • Rechtsbijstand
  Rechtsbijstand bijsluiten is afhankelijk of u dat nodig vindt en of u al niet in het bezit bent van een complete Rechtsbijstandverzekering
  waarin de auto gewoon is meeverzekerd.

Acceptatie eisen

U dient woonachtig te zijn in Nederland en u dient in het bezit te zijn van het juiste rijbewijs zonder aantekeningen daarop.
Uw rijbewijs is niet ingetrokken geweest en iedere bestuurder is in goede gezondheid en zonder gebreken.
De auto dient een Nederlands kenteken te hebben.

Uitkering bij schade

In geval van een WA schade wordt u tegenpartij schadeloos gesteld.
Bij alle soorten Casco dekkingen verschilt het per verzekeraar welke nieuwwaarde en dagwaarde regelingen er van kracht zijn.
Rechtsbijstand verzorgt voor u de juridische hulpverlening.
Schade Inzittenden kent een uitkering van werkelijke schade tot een maximum.
De Eigen Vervoersverzekering vergoedt de waarde van uw goederen in de auto tot maximaal het verzekerde bedrag.

Heb je
een vraag?

Een aantal vragen horen wij regelmatig opnieuw. Wellicht jouw vraag ook. Neem gerust een kijkje bij Vaakgestelde Vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust Contact met ons op.

Vaakgestelde vragenContact

Hebt u een vraag?

Een aantal vragen horen wij regelmatig opnieuw. Wellicht uw vraag ook. Neem gerust een kijkje bij Vaakgestelde Vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust Contact met ons op.

Vaakgestelde vragenContact