Wij stellen ons
graag aan u voor

Hippische Verzekeringen Specialist

Equine Risk bestaat uit een team van verzekeringsspecialisten die zich volledig hebben toegewijd aan de hippische sector.
Dat maakt ons een Specialist in Hippische Risico’s.

Die naam dragen wij met trots omdat wij als geen ander oplossingen kunnen bieden daar waar andere kantoren dat niet kunnen. Wij adviseren u in de breedste zin met betrekking tot alle risico’s als het om hippische bedrijfsverzekeringen, hippische particuliere verzekeringen en  paardenverzekeringen gaat. Wij investeren doorlopend in hippische kennis waardoor we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Dit leidt tot een flinke dosis specialisme en dat geeft ons kantoor een unieke uitstraling als hippische adviseur bij uitstek.

Wij zijn niet gebonden aan een enkele verzekeraar en kunnen daarom een vergelijking voor u maken tussen meerdere verzekeraars en u zo het juiste product adviseren wat past bij uw bedrijfsvoering of de risico’s die u wilt verzekeren.

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij 2 websites met elk hun specifieke producten. Onze website uwpaardverzekeren.nl is volledig gericht op de particuliere paardenbezitter en voor de hippische ondernemer hebben wij de website equinerisk.com.

Wordt u klant bij ons, dan behartigen wij uw belangen richting verzekeraar zodat u optimaal ondersteund wordt in geval van schade en wij zorgen ervoor dat uw verzekeringsproducten up to date blijven.
Wij zijn er voor u als hippische ondernemer en paardenbezitter!

Waarom Equine Risk
De beste keuze is voor
Hippische ondernemers

Kennis van zaken

Wij zijn een Hippische Specialist
bij uitstek

Onafhankelijk

Wij geven u een onafhankelijk
en ongebonden advies

Klant voorop

Wij zijn uw adviseur en
behartigen uw belangen

Totaalpakket

Wij verzekeren niet alleen paarden, maar alle risico’s voor particuliere en zakelijke paardenbezitters

Maatwerk

Leveren van maatwerk vinden wij geen probleem maar een uitdaging

Snelle service

Wij zijn trots op onze bijzonder
snelle reactietijd

Direct met ons
in contact komen?

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze dienstenwijzer

Vanzelfsprekend hebben we samengevat wat u van ons mag verwachten en wat wij voor u kunnen betekenen.
U kunt al deze informatie terugvinden in onze dienstenwijzer.

Bekijk hier onze dienstenwijzer

Ons privacy statement

Equine Risk houdt zich aan de Wet bescherming persoonsgegevens en vanaf 25 mei 2018 aan de opvolger daarvan, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de van de wet afgeleide regels zoals de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen.
Equine Risk is de verwerkingsverantwoordelijke voor uw gegevens.

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. We doen er dan ook alles aan om uw persoonsgegevens zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk te behandelen.
Met onze privacyverklaring geven we u graag duidelijkheid over wat we met uw persoonsgegevens doen. In dit statement kunt u onder meer lezen welke gegevens we verzamelen, voor welk doel we dat doen en hoe u ons kan bereiken met vragen of opmerkingen.

Bekijk hier ons privacy statement